💢جلسه اول: هر پناهجو یک کیس راه دارد که فقط تاریخ خروج از کشور و ورود به آلمان و کشورهایی که درطول مسیر از آن عبور شده را میپرسند.
💢جلسه دوم : جلسه ی استماع یا
مصاحبه ی پناهندگی و یا همان اینترویو
که به آلمانی به آن
Anhörung
میگویند و ترجمه ی دقیق آنهمان
جلسه ی استماع هست. متاسفانه اغلب ایرانیان به این جلسه دادگاه اول می گویند که این اشتباه هست و در این جلسه اگر به خواست پناهجو وکیل وی حضور پیدا کند اولا حداقل هزینهی جداگانه ۵۰۰ یورو حداقل از پناهجو دریافت خواهد کرد، دوما فقط وکیل اجازه دارد در این جلسه مانند تماشاچی بنشیند و حق حرف زدن ندارد چون در این جلسه پناهجو داستان زندگی خود را تعریف میکند و دادگاه نیست که وکیل بخواهد از پناهجو دفاع کند.
📌اگر پناهجو بعد از این جلسه پاسخ قبولی بگیرد که هیچ ولی اگر پاسخ ردی بگیرد دو هفته مهلت اعتراض دارد که اگر اعتراض بزند بین یک ماه تا دو سال بعد برای وی جلسه دادگاه استیناف یا همان رسیدگی به اعتراض تشکیل خواهد شد .
💢جلسه ی سوم :دادگاه استیناف
در این جلسه وکیل پناهجو نقش مهمی دارد و باید از گفته های پناهجو در اینترویو دفاع کند. 📌درضمن فعالیت های پناهجو در آلمان در این مدت به گرفتن قبولی به وی کمک شایانی میکند از جمله گرفتن مدرک حداقل ب یک یا ب دو و شروع یک آوس بیلدونگ و یا اومشلونگ و یا وایتابیلدونگ و یا کار سفید تمام وقت .
📌معمولا حداقل بیست روز قبل از دادگاه استیناف نامه ی دعوت به دادگاه را پناهجو دریافت خواهد کرد .
📌اگر پناهجو بعد از این جلسه پاسخ قبولی بگیرد که هیچ ولی اگر پاسخ ردی بگیرد دوباره دو هفته مهلت اعتراض دارد که در آن صورت برای وی جلسه ی دادگاه تجدید نظر تشکیل خواهد شد.
📌💢جلسه ی سوم : دادگاه تجدید نظر
معمولا حدود بیست روز قبل نامه ی دعوت به جلسه ی دادگاه تجدید نظر را پناهجو دریافت می کند.
در این جلسه به درخواست اعتراض پناهجو به پاسخ ردی دادگاه استیناف رسیدگی خواهد شد و معمولا نود درصد افراد در این دادگاه باز منفی خواهند گرفت و بعد از آن پرونده پناهندگی پناهجو بسته خواهد شد و آوس وایس وی تعویض و آوس وایس دولدونگ دریافت خواهد کرد .
در مراحل قبلی هم اگر اعتراض نکند
بی شک دولدونگ خواهد شد .
🔸در این مرحله پناهجو میتواند با یک کیس جدید درخواست پناهندگی جدید دهد و دوباره با کیس جدید شانس خود را بیازماید و از دولدونگ خارج شود .
🔸در مرحله ی دولدونگ اگر پاسپورت ایرانی خود را تحویل دولت آلمان داده باشد امکان دیپورت پناهجو به ایران وجود دارد ولی اگر پاسپورت نداده باشد در آلمان تحمل خواهد شد ولی امکان دارد حتی کمک هزینه ی دریافتی پناهجویان دولددونگ شده نصف یا کمتر شود و شرایط را برای آنها آنقدر سخت کنند که خود پناهجو درخواست دیپورت به ایران کند
برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبتنام کنید
ورود یا ثبت نام