مراقبه چیست؟

بدن انسان، به همراه کالبدهای اثیری‌اش، در طی شبانه‌روز  برخی از انرژی های منفی محیط را جذب می‌کند و ذهن بر اثر بروز احساساتی چون خشم، کینه، حسادت، نومیدی و هرنوع از افکار منفی، انرژی های نامناسب تولیدشده را در جسم و روح خویش ذخیره می‌نماید. انباشت این آلودگی‌ها در دراز مدت به طور قطع آثاری چون بیماری‌های جسمی،دردهای مزمن و خستگی مفرط به بار خواهد آورد و حتی می‌تواند بیماری‌های لاعلاج و مرگبار را در نواحی مختلف جسم پدید آورد.

یکی از راه‌های پاکسازی بدن و روح مراقبه (مدیتیشن) است.

يكي از رایج‌ترین و موثرترین روش‌های مراقبه تنفس هولوتراپیک نام دارد. بدین‌ترتیب که در وقت مناسبی از شبانه‌روز، مانند نیمه شب یا ابتدای بامداد، بر زمین بنشینیم، دست‌ها را بر سر زانوها قرار دهیم چنانکه کف دستها رو به بالا باشد و فعالیت مغز را آگاهانه متوقف کنیم. مغز به شکل مزمن نیاز به نشخوار افکار درهم و مرور وقایع روزمره و خاطرات دارد، در برابر سکوت مقاومت خواهد کرد، اما بعد از چند جلسه مهارت و قدرت سکوت ذهنی حاصل خواهد شد.

سپس از راه بینی هوا را به درون ریه‌ها می‌کشیم و از راه دهان به کندی و طی چند ثانیه بیرون می‌دهیم.

ضروری است روی زمین و حتی صندلی چنان بنشینیم که مهره‌های ستون فقرات، صاف قرار بگیرند و از خمیدگی و انحنای کمر و گردن جلوگیری کنیم.

این روش مراقبه می‌تواند پانزده دقیقه یا بیشتر انجام شود و معمولا بعد از پنج جلسه تسلط فرد بر تنفس صحیح، سکوت ذهنی و صاف نشستن افزایش می‌یابد.

نتیجه

دم و بازدم صحیح کدورت و سیاهی انباشته در بدن را خارج می‌کند، هر مکیدن هوا نیروی پاک به ریه‌ها هدایت کرده و انرژی کدر را از طریق بازدم بیرون می‌فرستد.

سکوت ذهنی و صاف قرار گرفتن ستون مهره، امکان برقراری ارتباط با نیروی عظیم جهان و جریان یافتن انرژی‌های نیرومند کیهانی را در کالبد انسان ممکن می‌سازد.

 مهمترین نشانه‌های موفقیت در مراقبه این موارد است:

  • خواب آسوده و آرام.
  • دیدن رویاهای شفاف.
  • تخفیف دردها و بیماری‌ها و افزایش سلامتی بدن در دراز مدت.
  • ایجاد احساس آرامش روحی، کاهش اضطراب و خشم و بالا رفتن اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس.
  • افزایش احساسات لطیف معنوی و تقویت قوای شهودی.
حتما بخوانید:  مدیتیشن: زندگی سالم با خویشتن‌داری و روزه سکوت
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید
نظر خود را بنویسید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها